Het team

Onze praktijk bestaat uit 3 ervaren chiropractors: Philip, Dean en Ben Corthier. Klik op onze foto om onze biografie te bekijken.

 

 

Dean Corthier

Dean Corthier heeft de studies Master of Chiropractic en Bachelor of Neuromusculoskeletal Sciences volbracht aan het Anglo European College of Chiropractic te Bournemouth, Engeland.

Hij begon  zijn carrière in Westbourne, Engeland waarna hij naar Edinburgh, Schotland trok om zich verder te ontwikkelen als chiropractor.

Ondertussen  volgde hij ook postgraduaat studies waaronder het enige door de ICA (International Chiropractic Association) erkende ‘Chiropractic Wellness Certification Program’ van Dr. James Chestnut.

Dean is zich verder gaan verdiepen in voeding, bewegingsleer en mentale gezondheid, niet alleen uit persoonlijke interesse, maar ook omdat het perfect aansluit bij de filosofie van chiropractie.

“Het streven naar een optimale gezondheid werd versterkt tijdens de jaren dat ik aan het werk was in Engeland. De balans zoeken tussen fysiek, chemisch en emotioneel welzijn werd voor mij de ultieme uitdaging. Deze passie voor het nastreven van een optimale gezondheid deel ik graag met onze patiënten".

Praktijk Brasschaat

Sint Antoniuslei 51, 2930 Brasschaat,
tel. 03/283 72 50

routebeschrijving

Praktijk Antwerpen

Kiliaanstraat 14, 2000 Antwerpen, tel. 03/232 02 19

routebeschrijving

Praktijk Hamme

Weverstraat 29, 9220 Hamme,
tel. 052/47 67 13

routebeschrijving